Публикувано от Атанас Георгиев на 17 март 2012, 17:15 0 коментара

Здравейте приятели,
както вече ви бяхме загатнали, Фен Клуб Барселона България работеше по превръщането на премиерата на филма „Стоичков“ на режисьора Борислав Колев, представящ интересни моменти от живота и кариерата на звездата на Барселона и България, в един незабравим за вас спомен.
Усилията на ръководството на фенклуба се увенчаха с успех и ние сме включени в официалната програма по време на премиерата на филма !

Невероятно е, но е факт !
Представители на Фен Клуб Барселона България ще се срещнат режисьора на филма, а се надяваме, и със звездата на филма .

След прожекцията всички присъстващи членове на фенклуба ще имат възможността за обща снимка със създателите на филма и присъстващите футболни звезди !
За да можем да отговорим на големите чест и внимание, които бяха отделени на нашата млада организация, ви молим за две неща :
* Не се колебайте да се присъедините към вече потвърдилите и да присъствате на събитието. Споменът от него ще остане завинаги във вас .
* Нека всички членове на Фен Клуб Барселона България бъдат облечени с тениските на фенклуба и червеният им цвят да се забелязва от всички в залата.

Фен Клуб Барселона България благодари на всички вече потвърдили и свързали се нас, и иска да ги уведоми, че билетите им вече са закупени.
А тези, които тепърва ще решат да се присъединят към нас, нека се свържат с координатора на събитието Огнян Соколов, за получаване на допълнителна информация, относно закупуването на билетите.

ВАЖНО :

Във връзка с промените около събитието, Фен Клуб Барселона България реши да промени началния час на събитието на 19 часа. Мястото на срещата е билетния център на НДК. Там ще ви чака част от УС на фенклуба и ще бъдат уточнени всички подробности по протичането на мероприятието !

Ще бъде една вълнуваща вечер !

Очакваме ви ! Доведете и приятели !

Линк към събитието на страницата на Фен Клуб Барселона България във Facebook :

https://www.facebook.com/events/327853367272152/

Коментирай