Публикувано от Огнян Соколов на 18 август 2012, 18:25 0 коментара

Свърши се ! Най-накрая ! След почти тримесечна пауза, любимият отбор отново излиза в официален мач – първия за сезон 2012/13 и първия от (надяваме се) ерата „Тито“. Срещата е от 1-ия кръг на новото първенство в Примера, а съперникът е Реал Сосиедад. Гаранция за качествен двубой!
След като през лятото не скучахме чак толкова и гледахме заедно мачовете на испанския отбор към поредната им титла, играхме футбол, ходихме на кино, гледахме волейбол и посетихме мач от предсезонната подготовка на любимите ни каталунци, сега редиците са сплотени и очакваме старта на поредната вълнуваща година във футболна Испания.

Със стартирането на новия сезон, Фен Клуб Барселона България открива и срещите за фенове. Първата сбирка за сезона ще е в гр. Варна, бар Фамозо. Каним всички наши членове и приятели от Варна, или гости на града в момента, да споделим заедно поредните 90 емоционални минути с Меси, Шави, Иниеста и компания.
Мачът е с начален час от 22 часа (19.08.12 г.), но ние започваме да се събираме два часа по-рано, когато е началото на двубоя Реал М – Валенсия.
В приятната неделна вечер ще обсъдим новия сезон, ще разкажем на неприсъствалите в Букурещ за пътуването, ще затвърдим познанството с новите ни приятели.
Сбирките в София и други градове, очаквайте с първото Класико, финал за Суперкупата на Испания.

Очакваме ви, доведете и приятели!

Повече подробности за първата сбирка: https://www.facebook.com/events/456044247751362/

Коментирай