Публикувано от Мартин Гогов на 5 май 2011, 23:29 3 коментара

Фенско "Ел Класико" 2 - този път във Варна Феновете на Барселона и Реал (Мадрид) се срещат на футболния терен за втори път в рамките на седмица. Проведеното в София миналата неделя Първо фенско „Ел Класико“ завърши с драматична победа на привържениците на Барса над тези на Реал (Мадрид). „Каталуците“ се наложиха с 4:3 след изпълнение на дузпи, след като редовното време на мача завърши при резултат 7:7. Предстои реванш!

Седмица по-късно – на 8 май 2011г., събитието ще се повтори, този път във Варна. Мачът в морската ни столица ще се проведе на игрището на покрива на Гранд Мол. Началният час е 13:00. Молбата на организаторите е участниците да бъдат на игрището най-малко половин час преди първия съдийски сигнал.

Представителите на Фенклуб Барселона – България във Варна и партньорите им от спортен бар Бенч са подготвили много изненади, игри и награди за своите гости. Поканени да вземат участие в тази любителска версия на най-популярния футболен сблъсък в света са всички привърженици на двата водещи клуба в Примера дивисион. Футболните ви умения са без значение. Важно е само да имате желание да прекарате един хубав следобед с любимата игра, в компанията на много нови приятели.

Единственото задължително изискване към участниците е да бъдат облечени в цветовете на своя любим клуб. Отборите ще бъдат във формат „6+1“ като всеки желаещ ще може да влезе в игра. Помислено е и за феновете, които предпочитат да окуражават останалите от страничната линия – избраното игрище разполага с трибуни.

Ръководството на Фенклуб Барселона – България подчертава, че държи на добрия тон между присъстващите. Прояви на некоректност към противниковия лагер няма да бъдат толерирани по никакъв начин.

Повече информация за предстоящото събития можете да откриете на:

www.fcbarcelona.bg

www.fcbarcelona.bg/forum

www.facebook.com/BarcelonaBulgaria

3 коментара до сега.

  1. Асен Якимов каза:

    Нещо няма отзиви от второто Класико… 😕

  2. Мартин Гогов каза:

    Вероятно, защото е утре 🙂

  3. Асен Якимов каза:

    Е бива да съм толко неориентиран… Бях останал с впечатлението, че е на 5-6 някъде и оттогава не гледам датата вече… Нищо, ще си чакам аз. 😀

Коментирай