Публикувано от Мартин Гогов на 19 април 2011, 23:20 0 коментара

Първото българско "Фенско Ел Класико" стартира на 1 май

В разгара на футболната тетралогия между грандовете на испанския футбол – Барселона и Реал Мадрид, Фенклуб Барселона – България, в сътрудничество с представители на Реал Мадрид – България, организира първото българско „Фенско Класико“.

Поканени да вземат участие в тази любителска версия на най-популярния футболен сблъсък в света, са всички фенове на испанския футбол и на двата водещи клуба в Примера дивисион.

На 1 май 2011г. в София и седмица по-късно – на 8 май, във Варна ще се проведат футболни срещи между членове и приятели на Фенклуб Барселона – България и привърженици на Форум Реал Мадрид – България. Всеки е добре дошъл! Единственото условие пред желаещите е да бъдат облечени в цветовете на любимия си отбор и желание за игра!

Първото българско "Фенско Ел Класико" стартира на 1 май

Ръководството на Фенклуб Барселона–България подчертава, че държи на добрия тон между участниците във „Фенското Класико“. Прояви на некоректност към противниковия лагер няма да бъдат толерирани по никакъв начин.

Мястото на срещите, както и точният начален час, времетраене, брой играчи в отбор и всички изненади, подготвени за публиката, ще бъдат обявени официално в рамките на следващата седмица.

За допълнителна и актуална информация посете Facebook страницата на Фенклуб Барселона–България или официалните форуми на Фенклуб Барселона–България и Реал Мадрид–България.

Категории: Събития

Коментирай