Публикувано от Мартин Гогов на 28 април 2011, 19:47 0 коментара

Комплекс "Славия" приема първото "Фенско Ел Класико" на 1 майСблъсъкът в четири серии между Барселона и Реал (Мадрид) наближава своя край. Два дни преди последната му част – реваншът от полуфиналите на Шампионската лига идния вторник на „Камп Ноу“, привържениците на двата колоса на испанския футбол се изправят един срещу друг на футболния терен в София.

Първият съдийски сигнал ще бъде даден на 1 май (неделя) в 13:00 часа на спортния комплекс „Славия“, ул. „Коломан“ 1 в София. Организаторите молят желаещите да вземат участие в мача да бъдат на игрището най-малко 30 минути преди това.

Поканени да вземат участие в тази любителска версия на най-популярния футболен сблъсък в света са всички привърженици на двата водещи клуба в Примера Дивисион.

Футболните умения са без значение. Важното е участващите да имат желание за прекарване на един хубав следобед с любимата игра, в компанията на много нови приятели. Единственото задължително изискване към участниците е да бъдат облечени в цветовете на своя любим клуб.

Отборите ще бъдат във формат „6+1“, като всеки желаещ ще може да влезе в игра. Тези, които предпочитат, да окуражават останалите от страничната линия – избраното от организаторите игрище разполага с трибуни.

Организаторите на инициативата държат за спазване на добрия тон между присъстващите. Прояви на некоректност към противниковия лагер няма да бъдат толерирани по никакъв начин.

Коментирай