Публикувано от Атанас Георгиев на 19 март 2012, 15:32 0 коментара
Скъпи приятели,

както вече бяхме информирали нашите членове, от 10-на дни работим по провеждането на Извънредно Общо Събрание на 31.03.2012 в град Стара Загора.
На това събрание трябва да се вземат важни решения, относно предстоящото кандидатстване за придобиване на официален penya статут.
И понеже ние не можем без вас, първо, решихме събранието да е открито и за фенове на отбора, които все още не са членове на Фен Клуб Барселона България, и второ, постарахме се да съчетаем провеждането на този така важен форум, с отговаряне на споделения интерес от нашите членове, като организираме за вас ново мероприятие, под надслов „Пролетна Фен Среща 2012”.

Предвидили сме следната програма :

31.03.2012 / събота / :

* 12.00 / 12.30 часа – настаняване на участниците и сборен пункт за тези, които не нощуват с нас в хотел „Железник”.
* 13.00 часа – Общо Събрание. Ще бъдат обсъдени всички важни решения, необходими за оформяне на документите, както и вълнуващите ви въпроси. Поканите с дневния ред са изпратени до всички членове на електронната поща, която са дали в заявленията.
* 16.00 – 18.00 часа – футболен мини-турнир между отбори, съставени от нашите членове и приятели. Запазеното игрище се намира в спортен комплекс „Колодрума” в близост до хотела за настаняване, ЖП гарата и автогарата.

* Вечерна програма – по всяка вероятност мачът на Барселона срещу отборът на Атлетик Билбао ще бъде насрочен за неделя, 01.04., така че на нас ни остава единствения вариант – да се забавляваме заедно, според вашите желания 🙂
Повече детайли около вечерната програма ще бъдат публикувани, през тази и следващата седмица, но идеята е ясна – събираме се към 20.30-21.00 часа и…нощта е наша 🙂
 01.04 / неделя / – отпътуване около обяд.

Погрижили сме се да запазим хотел за настаняване, за тези, които желаят такова.

Хотелът се казва „Железник”, като домакините ни предоставиха специалната цена от 20 ( двадесет ) лева за легло в двойна стая, без закуска ( доплащане за закуска по желание и на място – 5 лева ). Хотелът е с много добро разположение спрямо централната пешеходна зона и транспортните възли в града.
За хората, които ще искат да пристигнат в града от предната вечер и да нощуват в хотела, цената е същата, като молим за заявка на това им желание, за можем да информираме хотела.

Посочените ценови условия са ни предоставени специално и ще могат да се ползват само след заявка и подаден списък от Фен Клуб Барселона България към хотела.

Фен Клуб Барселона България моли желаещите да присъстват на мероприятието, както и тези, които ще имат нужда от нощувка, да отговорят на страницата на събитието или да се свържат с нас, хората от УС, на посочените на тази страница и в профила ни във Facebook  данни за контакт.  Срокът е 25.03.2012.

Сигурни сме, че ще прекараме нов незабравим уикенд заедно, като тези, които присъстваха на срещите през април и май 2011, във Варна и на Слънчев бряг, ще преживеят едно Déjà vu, а останалите, ще разберат, защо е трябвало да
съжаляват, че не са се присъединили към нас още тогава 🙂
Очакваме ви !
                     
Връзка към събитието във Facebook :

Коментирай