Публикувано от Огнян Соколов на 25 май 2012, 11:17 0 коментара

Последния мач от един противоречив сезон! Сезон, в който бяха наложени млади играчи, в който се наложиха нови схеми на игра, в който Сеск Фабрегас се вписа в състава, в който Меси постави нови и немислими досега рекорди, но в който изпитахме и много горчилка от загубените два трофея и…напускането на Пеп…след последния мач !

Да, това е ключовата дума – последния мач ! Мач, за  който се надяваме, че ще донесе заслужен трофей на любимия отбор. Както казва Иниеста в едно от интервютата преди мача –  „Ще спечелим заради Пеп“.

Фен Клуб Барселона България също има с какво да се похвали при оценката за изминалия сезон. Направени бяха важни структурни промени и стъпки по посока на изпълнение на една от важните цели – получаването на ‘Penya’ статут. Намерихме нови приятели. Преживяхме незабравими моменти в София, Варна, Стара Загора.

Да го направим и преди началото на лятото!

Нека бъдем заедно!

Освен събитията в традиционните София и Варна, Фен Клуб Барселона България организира и събитие в град Пловдив. С помощта на наши съмишленици в града и на част от членовете ни в Стара Загора, ще се опитаме да поставим началото на още един клон на сдружението в страната.

Ето и информацията за събитията :

Варна: https://www.facebook.com/#!/events/342907675781334/

София: https://www.facebook.com/#!/events/318520751557945/

Пловдив: https://www.facebook.com/#!/events/183834945075266/

Очакваме ви, доведете и приятели!

Нека бъдем заедно!

Коментирай