Публикувано от Огнян Соколов на 28 април 2012, 10:41 0 коментара

През изминалата емоционална седмица за Барселона, Фен Клуб Барселона България също преживя интензивни дни.

Успоредно с големите събирания покрай мачовете на сезона, част от Управителния Съвет се присъедини към публиката на организирания от ‚N-joy футбол тур‘ в гр. София. Със спортния дух на NIKE и енергийния заряд на SNICKERS, които бяха официални партньори на турнира, публиката и участниците се забавляваха през целият ден. След финалният мач, в който победител беше отбор „Стилиян Петров“, не се мина и без снимки за спомен, а тимът шампион бе награден от треньора на Българския национален отбор по футбол за юноши до 17 год., Александър Димитров.

Броени дни след това и непосредствено преди реванша от ШЛ, Фен Клуб Барселона България дари тениска на Snooker, Billiard, Poker Club. Клубната тениска вече е част от заведението, в което под наздравиците с каталунсаката бира Estrella Damm, станахме свидетели на незабравими голове и преживяхме болката от отпадането в ШЛ .

Макар сега всички да сме сломени от напускането на Пеп, остават още няколко мача до края на договора му, в които се надяваме, ние феновете, да се съберем и изпратим подобаващо любимият ни треньор. Фен Клуб Барселона България ще

Ви информира за предстоящите събития.

Коментирай