Публикувано от Мартин Гогов на 30 март 2011, 22:05 0 коментара

Фенклуб Барселона–България има удоволствието да представи на своите членове и приятели, както и на всички привърженици на F.C.Barcelona в България, една нова идея и да ги покани на първата национална среща на фен клуба, под мотото Пролетна среща „Фен клуб Барселона-България и приятели”.

Срещата е първото мащабно мероприятие, организирано от фен клуба, и ще се проведе в спортен Бар Bench във Варна на 1 и 2 април 2011г. Програмата на събитието е както следва:

Петък (1 април 2011г.):
следобед – пристигане и настаняване
20:00 часа – начало на тематична вечер, посветена на F.C.Barcelona, в спортен бар Bench. Програма с водещ, различни игри и награди, припомняне на славни моменти от историята на клуба и други подготвени от организаторите изненади.

Събота (2 април 2011г.):
13:00 часа – открито събрание на фенклуба по различни организационни въпроси
14:30 часа – турнир по футбол
17:00 – 20:30 часа – време за почивка
21:00 часа – подкрепа на любимия отбор в един от най-важните двубои за този сезон в Примера – мачът рещу Виляреал , място – отново Бар Bench.
В случай, че мачът бъде насрочен за неделя – футболна вечер в бар Бенч и гледане на дербито Милан – Интер.
след мача – свободна програма (при желание, съвместно продължаване на партито в дискотека или алтернатива – клуб с жива музика).

Неделя (3 април 2011г.):
отпътуване по различно време

Не пропускайте тази неповторима възможност да се запознаете с много нови приятели и да прекарате един уикенд, обединени от общата страст към любимия клуб! Очакваме Ви!

За допълнителна информация посетете страницата на Фенклуб Барселона-България във Facebook:
http://www.facebook.com/BarcelonaBulgaria

Коментирай